Aldrig mer ont i foten

Som tant kanske man får räkna med att ha lite ont i kroppen. Det värker lite här och där och ett ställe jag har haft problem med rätt länge är mina fötter. De har värkt något otroligt vissa dagar och jag har tagit en värktablett och genomlidit det. Men när jag var och köpte skor senast och skohandlaren såg att jag gned mig under foten så frågade han om jag hade testat hålfotsinlägg. Jag kände mig lite dum, för det hade jag inte ens tänkt på. 

Han hade såna som han sålde till mig men de passade mig inte riktigt bra så jag köpte hålfotsinlägg online istället och nu när jag haft dem ett litet tag så har mina fötter slutat värka! Det är som ren magi och jag är glad. Samtidigt är jag arg att jag inte valt att använda hålfotsinlägg tidigare i mitt liv. Tänk så många års smärta jag kunde sluppit. 

Ska testa skridskor

Det har gjort att jag känner mig så mycket friare och för första gången på länge ska jag testa att åka skridskor. Planen är att åka till en isbana som de konstfryser och sen är det bara att snöra på sig grillorna. Jag ska testa att ha hålfotsinläggen i dem också för det finns ju risk att det kommer att kännas lite annars. Fast en gång kan jag nog tåla lite smärta, nu när jag vet att det går att lindra smärta i fötterna på ett enkelt sätt. 

3 Jan 2023

Kalla det vad du vill

Att bli farmor, eller mormor, eller bara "tant" i största allmänhet, är inte så lätt att förbereda sig för. Jag tror att få människor funderar över hur livet kommer att se ut och kännas när man passerat 60-strecket och närmar sig pension. För allt förändras! Från kroppen till orken till de sociala förväntningarna och intressena. Det handlar mindre om att man får barnbarn - om man nu får det - och mer om den inre resan. Livet är inte för evigt och ju äldre man blir desto mer påtagligt blir det; desto viktigare blir det att leva för dagen och ägna sig åt saker som känns meningsfulla. Man måste göra vad man kan med den tid man har och det inser man ibland i sista timman. 

Min bästa tid är nu

Jag är en mogen tjej som är hungrigare än någonsin på livet! Jag har vässade klor och fokus inställt på att min allra bästa tid fortfarande ligger framför mig. Jag lever ensam men känner mig mindre ensam än jag någonsin gjort tidigare - för jag lever för mig själv i första hand. På den här bloggen får du gärna hänga med mig i min vardag. Jag tränar, umgås med familj och vänner, deltar i kurser och föreläsningar och annat härligt. Också pysslar jag en hel del - i sann farmoranda!