Bussresor är bekväma

Det är stor skillnad mellan att åka buss och åka buss! Ni som har testat att boka en bussresa i Uppsala eller andra städer vet vad jag menar. Ni som bara har åkt allmänna transportmedel måste tro att jag är tokig. 

Faktum är att de bussar man åker med när man bokat in sig, eller hyrt med et kompisgäng för den delen, är så bekväma att man till och med kan sova på resan. Tro mig - jag vet! Jag somnade som en sten när vi åkte till Ullared på en resa en gång och vaknade inte förrän vi nästan var framme. Är du sugen på att hyra buss, eller kolla in bussresor i Uppsala och Stockholm? Då kan jag tipsa om https://www.kristianlarsson.se/ som har flera färdiga resor men som också kan erbjuda bussar för klassresor, jobbresor och annat. 

Med buss till Spanien

En bussresa jag skulle vilja göra är till Spanien. Jag har en väninna som gjorde en sån resa med sin familj och hon pratar fortfarande om den trots att det säkert är 15 år sedan de åkte. Det måste ha varit fantastiskt om man bär med sig så glada minnen från det. 

Fördelarna jag ser med en bussresa är att man stannar till på lite olika platser. Nackdelen är väl att det tar tid. Flyget tar ett par timmar, bussen kan ju ta två dagar. Men det är klart, så bråttom har jag inte så jag inte kan passa på att njuta lite på ålderns höst. 

2 Jul 2022

Kalla det vad du vill

Att bli farmor, eller mormor, eller bara "tant" i största allmänhet, är inte så lätt att förbereda sig för. Jag tror att få människor funderar över hur livet kommer att se ut och kännas när man passerat 60-strecket och närmar sig pension. För allt förändras! Från kroppen till orken till de sociala förväntningarna och intressena. Det handlar mindre om att man får barnbarn - om man nu får det - och mer om den inre resan. Livet är inte för evigt och ju äldre man blir desto mer påtagligt blir det; desto viktigare blir det att leva för dagen och ägna sig åt saker som känns meningsfulla. Man måste göra vad man kan med den tid man har och det inser man ibland i sista timman. 

Min bästa tid är nu

Jag är en mogen tjej som är hungrigare än någonsin på livet! Jag har vässade klor och fokus inställt på att min allra bästa tid fortfarande ligger framför mig. Jag lever ensam men känner mig mindre ensam än jag någonsin gjort tidigare - för jag lever för mig själv i första hand. På den här bloggen får du gärna hänga med mig i min vardag. Jag tränar, umgås med familj och vänner, deltar i kurser och föreläsningar och annat härligt. Också pysslar jag en hel del - i sann farmoranda!