Stor låda leksaker till barnbarnen!

Mina barnbarn är ju här ganska så ofta och besöker mig och vissa dagar i veckan så är jag även barnvakt åt flera av dem. Det har gjort att jag fått införskaffa en massa leksaker till dem. Dels har jag en låda med gamla leksaker som mina egna barn lekte med, men sedan har jag även köpt leksaker på nätet som de kan ha när de är här. Måste säga att det är riktigt smidigt att kunna köpa leksaker på nätet, det är bara att klicka i det man vill ha och så kommer det hem hit. Det är perfekt och jag har under det senaste året köpt en hel del leksaker på nätet till mina barnbarn. Både att ha här och till födelsedagar och jul. Nu senaste så såg jag till att köpa hem en massa lego!

Alla barn älskar lego

Jag hade redan sedan innan en massa lego, för redan när mina barn var små så gillade de att bygga med lego. Men då jag hittade billigt lego när jag köpte andra leksaker på nätet, så såg jag till att beställa hem lite nytt. Billigt lego finns i samma butik på nätet som jag handlat mycket av det senaste. Jag brukar sitta med mina barnbarn och bygga lite, och det är faktiskt riktigt kul. Dagens lego skiljer sig  inte så mycket åt det mina egna barn har och snart har vi flera lådor fulla här med nytt billigt lego och det som jag sparat sedan mina barn var små.

7 Feb 2017

Kalla det vad du vill

Att bli farmor, eller mormor, eller bara "tant" i största allmänhet, är inte så lätt att förbereda sig för. Jag tror att få människor funderar över hur livet kommer att se ut och kännas när man passerat 60-strecket och närmar sig pension. För allt förändras! Från kroppen till orken till de sociala förväntningarna och intressena. Det handlar mindre om att man får barnbarn - om man nu får det - och mer om den inre resan. Livet är inte för evigt och ju äldre man blir desto mer påtagligt blir det; desto viktigare blir det att leva för dagen och ägna sig åt saker som känns meningsfulla. Man måste göra vad man kan med den tid man har och det inser man ibland i sista timman. 

Min bästa tid är nu

Jag är en mogen tjej som är hungrigare än någonsin på livet! Jag har vässade klor och fokus inställt på att min allra bästa tid fortfarande ligger framför mig. Jag lever ensam men känner mig mindre ensam än jag någonsin gjort tidigare - för jag lever för mig själv i första hand. På den här bloggen får du gärna hänga med mig i min vardag. Jag tränar, umgås med familj och vänner, deltar i kurser och föreläsningar och annat härligt. Också pysslar jag en hel del - i sann farmoranda!