Fira din mamma på mors dag

Om lite drygt en månad, den 29 maj, så är det mors dag. Visst är det ett tag kvar, men det är ju inte fel att redan nu planera in en bra present till din mamma. Vad du ska ge din mamma, det kanske du redan vet. Om inte, så tänkte jag tipsa om en del saker som hon med största säkerhet uppskattar, oavsett ålder.

Smycken

Alla mammor tycker om att få smycken. Är det små barn som ska ge dessa, så varför inte själva göra dem med hjälp av pärlor och annat. Annars finns det mycket fint att köpa med i olika smyckesbutiker. Det finns ju en massa olika smycken att välja mellan.

Evighetsrosor 

På www.blossomia.se finns det en massa saker som en mamma kommer att uppskatta. En sak är det som kallas för evighetsrosor. Det finns olika blomboxar med dessa speciella rosor. Dessa olika arrangemang har bevarade rosor som ger ett helt naturligt utseende. Deras box är handgjord och iklädd i fransk sammet.

Skönhetsprodukter

Produkter inom skönhet brukar även det vara mycket uppskattat. Det kan vara en fin parfym eller ett gåvoset med olika krämer och annat. Även lite finare schampo, balsam och tvålar är en bra idé.

Doftljus 

En annan bra present att ge mor på hennes dag, det är doftljus med olika dofter. Det finns även så kallade doftpinnar som kan matchas med ljusen. 

Något till trädgården eller balkongen

Gillar din mamma att odla och plantera så kan en vacker utomhuskruka eller vattenkanna till balkongen eller trädgården vara en bra present. Varför inte sätta morsdagblomman i en vacker vas eller ge bort en fin kruka med en planta i?

22 Apr 2022

Kalla det vad du vill

Att bli farmor, eller mormor, eller bara "tant" i största allmänhet, är inte så lätt att förbereda sig för. Jag tror att få människor funderar över hur livet kommer att se ut och kännas när man passerat 60-strecket och närmar sig pension. För allt förändras! Från kroppen till orken till de sociala förväntningarna och intressena. Det handlar mindre om att man får barnbarn - om man nu får det - och mer om den inre resan. Livet är inte för evigt och ju äldre man blir desto mer påtagligt blir det; desto viktigare blir det att leva för dagen och ägna sig åt saker som känns meningsfulla. Man måste göra vad man kan med den tid man har och det inser man ibland i sista timman. 

Min bästa tid är nu

Jag är en mogen tjej som är hungrigare än någonsin på livet! Jag har vässade klor och fokus inställt på att min allra bästa tid fortfarande ligger framför mig. Jag lever ensam men känner mig mindre ensam än jag någonsin gjort tidigare - för jag lever för mig själv i första hand. På den här bloggen får du gärna hänga med mig i min vardag. Jag tränar, umgås med familj och vänner, deltar i kurser och föreläsningar och annat härligt. Också pysslar jag en hel del - i sann farmoranda!