Hitta kärlek på äldre dar?

Många tänker att det bara är unga människor som kan leta efter kärlek på nätet. Att det är en viss ålder som är för dejting på nätet. Så är inte fallet. Bara för att man blivit i en viss ålder, så innebär ju inte det att man inte vill kunna älska och älskas. Det är inte alla som har en man eller en kvinna i sitt liv på ålderns höst. Det kan bero på att man inte hittat rätt, man har skilt sig eller att man har blivit änka eller änkeman. Som tur är, så har åldern ingen betydelse när det kommer till att känna kärlek. Det finns idag sidor som riktar sig till målgruppen äldre, för så att säga senior dating.

Dejta via nätet

Man kan, oavsett ålder, dejta via nätet. Det finns till exempelvis 50plusmatch för de som är 50 år eller äldre och vill hitta kärlek. Blir man medlem där, ja då vet man att man kommer kunna möta, prata med folk i ens egen ålder. Jag tror att det är viktigt för alla detta med att hitta kärlek. Det spelar som sagt ingen roll hur gammal man är. Ingen vill nog vara ensam. Så jag tycker det är bra att det finns singelsajter som är för oss som är lite äldre. Sen går det väl att vara medlem även på de som inte specifikt är för 50+. Man ska göra det som känns bra helt enkelt. 

8 Feb 2019

Kalla det vad du vill

Att bli farmor, eller mormor, eller bara "tant" i största allmänhet, är inte så lätt att förbereda sig för. Jag tror att få människor funderar över hur livet kommer att se ut och kännas när man passerat 60-strecket och närmar sig pension. För allt förändras! Från kroppen till orken till de sociala förväntningarna och intressena. Det handlar mindre om att man får barnbarn - om man nu får det - och mer om den inre resan. Livet är inte för evigt och ju äldre man blir desto mer påtagligt blir det; desto viktigare blir det att leva för dagen och ägna sig åt saker som känns meningsfulla. Man måste göra vad man kan med den tid man har och det inser man ibland i sista timman. 

Min bästa tid är nu

Jag är en mogen tjej som är hungrigare än någonsin på livet! Jag har vässade klor och fokus inställt på att min allra bästa tid fortfarande ligger framför mig. Jag lever ensam men känner mig mindre ensam än jag någonsin gjort tidigare - för jag lever för mig själv i första hand. På den här bloggen får du gärna hänga med mig i min vardag. Jag tränar, umgås med familj och vänner, deltar i kurser och föreläsningar och annat härligt. Också pysslar jag en hel del - i sann farmoranda!