Hudvård som passar äldre

Huden avslöjar ofta din ålder. Så är det ju. När man blir äldre, så förändras ju huden. Rynkorna sitter ju där de sitter, när de väl kommit. Själv tycker jag inte att det stör direkt, det är ju en del av mig. De är ju som en berättelse över det liv jag haft. Något man dock kan märka är att smink och andra skönhetsprodukter inte passar lika bra nu som när man var yngre. Det är färre och färre produkter som fungerar bra helt enkelt. Men som tur är så finns det även saker som passar oss. Samma sak när det kommer till kosttillskott. Fitline har ju något för alla åldrar, både inom skönhetsvård och kosttillskott.

Skulle aldrig göra en operation

Jag må ha rynkor och skavanker, men jag skulle aldrig skönhetsoperera mig. Har väninnor som gjort det, men det är inget som lockar mig. Jag bär mina rynkor med stolthet helt enkelt. Dock anpassar jag ju min hudvård efter min ålder och min hy så att säga. Jag försöker även vara aktiv, träna så gott jag kan och tänker en del på vad jag äter. Det för att hålla mig i en bra form så. Men vill jag njuta av ett glas rött eller choklad, så tillåter jag mig faktiskt att göra det. Sedan så umgås jag mycket med barnbarnen, de håller mig ung de med, genom att de är så aktiva och vill göra en massa saker med farmor!

 

 

2 Oct 2019

Kalla det vad du vill

Att bli farmor, eller mormor, eller bara "tant" i största allmänhet, är inte så lätt att förbereda sig för. Jag tror att få människor funderar över hur livet kommer att se ut och kännas när man passerat 60-strecket och närmar sig pension. För allt förändras! Från kroppen till orken till de sociala förväntningarna och intressena. Det handlar mindre om att man får barnbarn - om man nu får det - och mer om den inre resan. Livet är inte för evigt och ju äldre man blir desto mer påtagligt blir det; desto viktigare blir det att leva för dagen och ägna sig åt saker som känns meningsfulla. Man måste göra vad man kan med den tid man har och det inser man ibland i sista timman. 

Min bästa tid är nu

Jag är en mogen tjej som är hungrigare än någonsin på livet! Jag har vässade klor och fokus inställt på att min allra bästa tid fortfarande ligger framför mig. Jag lever ensam men känner mig mindre ensam än jag någonsin gjort tidigare - för jag lever för mig själv i första hand. På den här bloggen får du gärna hänga med mig i min vardag. Jag tränar, umgås med familj och vänner, deltar i kurser och föreläsningar och annat härligt. Också pysslar jag en hel del - i sann farmoranda!