I behov av nya fönster

Jag har bott i mitt hus i över 40 år! Jag har nu insett att det är dags att byta fönster! Jag ser ju att de börjar bli väl slitna och det är dags för att skaffa nya! Jag putsar ju mina fönster ofta, så har kunna följa deras nedslitning om man så säger. Som tur är, så har jag ju alltid ställt upp och vart barnvakt för mina barnbarn, vilket innebär att mina barn, kan gott hjälpa mig med att byta fönster. Då slipper jag anlita hantverkare. Min son är riktigt händig, så tror att han ska kunna hjälpa mig helt utan problem. Jag såg att de verkar ha mycket bra fönster på WestCoast Windows, så jag får väl beställa från dem. De har något som heter underhållsfria fönster och det verkar ju bra, då ska man inte behöva ta hand om dem.

Byta fönster nu eller sen

Ja, att byta fönster kanske bör göras när det är varmare ute. Just nu är vädret ostabilt, regn, snö, blåst. Kanske inte så kul att ta ner gamla fönster så att det drar in. Jag ska nog beställa från WestCoast Windows om någon månad eller två och sedan låta sonen hjälpa mig att byta fönster när det är varmare temperatur ute. Det finns ju en del saker att tänka på när det kommer till fönsterbyte, men jag räknar med att få hjälp av dels dem jag köper mina fönster av så väl som min son när det gäller detta. 

10 Mar 2017

Kalla det vad du vill

Att bli farmor, eller mormor, eller bara "tant" i största allmänhet, är inte så lätt att förbereda sig för. Jag tror att få människor funderar över hur livet kommer att se ut och kännas när man passerat 60-strecket och närmar sig pension. För allt förändras! Från kroppen till orken till de sociala förväntningarna och intressena. Det handlar mindre om att man får barnbarn - om man nu får det - och mer om den inre resan. Livet är inte för evigt och ju äldre man blir desto mer påtagligt blir det; desto viktigare blir det att leva för dagen och ägna sig åt saker som känns meningsfulla. Man måste göra vad man kan med den tid man har och det inser man ibland i sista timman. 

Min bästa tid är nu

Jag är en mogen tjej som är hungrigare än någonsin på livet! Jag har vässade klor och fokus inställt på att min allra bästa tid fortfarande ligger framför mig. Jag lever ensam men känner mig mindre ensam än jag någonsin gjort tidigare - för jag lever för mig själv i första hand. På den här bloggen får du gärna hänga med mig i min vardag. Jag tränar, umgås med familj och vänner, deltar i kurser och föreläsningar och annat härligt. Också pysslar jag en hel del - i sann farmoranda!