Njuta av solen när jag vill

När man är äldre och inte längre behöver gå till ett jobb varje dag, då kan man göra det man vill, när man vill och hur man vill. Jag har bra länge gått och sneglat på olika Mallorcafastigheter. Det vore inte fel att köpa en fastighet på Mallorca. Jag har alltid älskat att resa, när jag var ung så var jag faktiskt ute och backpackade flera månader med en vän. Senare år har det blivit en hel del resor med. Men det vore skönt att ha något eget, som ett hus på Mallorca. Då kan man ju åka dit när helst man behagar. Vill ha ett ganska stort hus, så att mina barn och barnbarn kan komma med mig om de skulle vilja.

Kanske göra slag i saken?

Jag har ju länge sparat pengar och skulle nog med lätthet kunna köpa en Mallorcafastighet om jag vill. Kanske man skulle ta och kontakta en mäklare och se vad det finns för utbud just nu och vad det är för prisklasser på det. Som sagt, det vore inte fel att ha ett eget ställe, så att man kan åka iväg för lite sol och bad, när helst man har lust till det. Då är det ju bara att boka en flygstol och åka. Det eftersom att boendet alltid är klart när man äger ett eget ställe. Så, ja, jag kanske ska kika närmare på detta med att skaffa ett hus, på Mallorca!

25 Dec 2018

Kalla det vad du vill

Att bli farmor, eller mormor, eller bara "tant" i största allmänhet, är inte så lätt att förbereda sig för. Jag tror att få människor funderar över hur livet kommer att se ut och kännas när man passerat 60-strecket och närmar sig pension. För allt förändras! Från kroppen till orken till de sociala förväntningarna och intressena. Det handlar mindre om att man får barnbarn - om man nu får det - och mer om den inre resan. Livet är inte för evigt och ju äldre man blir desto mer påtagligt blir det; desto viktigare blir det att leva för dagen och ägna sig åt saker som känns meningsfulla. Man måste göra vad man kan med den tid man har och det inser man ibland i sista timman. 

Min bästa tid är nu

Jag är en mogen tjej som är hungrigare än någonsin på livet! Jag har vässade klor och fokus inställt på att min allra bästa tid fortfarande ligger framför mig. Jag lever ensam men känner mig mindre ensam än jag någonsin gjort tidigare - för jag lever för mig själv i första hand. På den här bloggen får du gärna hänga med mig i min vardag. Jag tränar, umgås med familj och vänner, deltar i kurser och föreläsningar och annat härligt. Också pysslar jag en hel del - i sann farmoranda!