Skönt att få hjälp med flyttstädningen

En flyttstädning kräver att man har gott om tid samt att man är bra på att städa. För det är ju så, en flyttstädning kräver mer än bara en vanlig helgstädning som man kanske gör annars. Om man inte känner att man kan eller har tid att göra sin flyttstädning Helsingborg på egen hand, så finns det städfirma att anlita. Det finns många fördelar med det. Dels så slipper du ju städa. Sedan så blir det städat på ett professionellt sätt och snabbt går det med. Det behöver inte heller bli allt för dyrt, eftersom det går att använda sig av RUT när man anlitar en städfirma. 

Det är värt att anlita städfirma

Själv tycker jag det är klart värt att anlita en städfirma både då det gäller flyttstädning så väl som hemstädning. Det sistnämnda är då att de kommer en gång i veckan, eller varannan och städar hemmet. Även det får man använda RUT för. Det kan vara skönt att även slippa den städningen. 

Ska du flytta?

Om du ska flytta så kan det vara värt att fundera på om du ska ta hjälp av både en flyttfirma så väl som städfirma. Det gör att du kan lägga tid på att komma i ordning i den nya bostaden i stället. Det kan vara värt att lägga de pengarna på det, för att slippa bära, transportera, och städa själv. Det är ju så mycket annat som ändå måste hinnas med så att säga. 

19 Apr 2021

Kalla det vad du vill

Att bli farmor, eller mormor, eller bara "tant" i största allmänhet, är inte så lätt att förbereda sig för. Jag tror att få människor funderar över hur livet kommer att se ut och kännas när man passerat 60-strecket och närmar sig pension. För allt förändras! Från kroppen till orken till de sociala förväntningarna och intressena. Det handlar mindre om att man får barnbarn - om man nu får det - och mer om den inre resan. Livet är inte för evigt och ju äldre man blir desto mer påtagligt blir det; desto viktigare blir det att leva för dagen och ägna sig åt saker som känns meningsfulla. Man måste göra vad man kan med den tid man har och det inser man ibland i sista timman. 

Min bästa tid är nu

Jag är en mogen tjej som är hungrigare än någonsin på livet! Jag har vässade klor och fokus inställt på att min allra bästa tid fortfarande ligger framför mig. Jag lever ensam men känner mig mindre ensam än jag någonsin gjort tidigare - för jag lever för mig själv i första hand. På den här bloggen får du gärna hänga med mig i min vardag. Jag tränar, umgås med familj och vänner, deltar i kurser och föreläsningar och annat härligt. Också pysslar jag en hel del - i sann farmoranda!