Skönt att komma ut och röra på sig

I yngre dagar så var jag riktigt aktiv. Jag sysslade med en massa sporter och idrott. I takt med åldern har det dock dykt upp lite krämpor. Det har gjort att man orkar inte med allt som man vill orka. Men att komma ut och röra på mig, det måste jag, kan inte sitta hemma och göra ingenting. Jag och ett par vänner, ett par andra "tanter" har köpt oss stavar, så det blir ut med dem ett par gånger i veckan. Skönt nu när det är bättre väder med. Ena barnbarnet, han tränar en del och han föreslog kosttillskott från Fitline. Kanske ska ta och kolla på det. 

Skönt med sommar

Att det är sommar nu det njuter jag verkligen av. Det senaste har jag fått en del värk i kroppen, men känner att kroppen mår bättre när det är varmt och sol. Det var i och för sig ett tag där det var många dagar med regn, men nu ett litet tag har det ju varit bra väder. Det verkar inte bli samma värmebölja som förra året. Nästan lite synd, för det var skönt. Men jag ska inte misströsta. Har bokat solresa till hösten med, jag och två andra väninnor. Det är Kanarieöarna vi ska till. Vi bokade då det var så kasst här hemma för ett tag sedan så att vi kan garantera oss om att få en del som detta året i alla fall. 

16 Jul 2019

Kalla det vad du vill

Att bli farmor, eller mormor, eller bara "tant" i största allmänhet, är inte så lätt att förbereda sig för. Jag tror att få människor funderar över hur livet kommer att se ut och kännas när man passerat 60-strecket och närmar sig pension. För allt förändras! Från kroppen till orken till de sociala förväntningarna och intressena. Det handlar mindre om att man får barnbarn - om man nu får det - och mer om den inre resan. Livet är inte för evigt och ju äldre man blir desto mer påtagligt blir det; desto viktigare blir det att leva för dagen och ägna sig åt saker som känns meningsfulla. Man måste göra vad man kan med den tid man har och det inser man ibland i sista timman. 

Min bästa tid är nu

Jag är en mogen tjej som är hungrigare än någonsin på livet! Jag har vässade klor och fokus inställt på att min allra bästa tid fortfarande ligger framför mig. Jag lever ensam men känner mig mindre ensam än jag någonsin gjort tidigare - för jag lever för mig själv i första hand. På den här bloggen får du gärna hänga med mig i min vardag. Jag tränar, umgås med familj och vänner, deltar i kurser och föreläsningar och annat härligt. Också pysslar jag en hel del - i sann farmoranda!