Ungdomar - var rädd om hälsan

När jag var ung, så var det inte farligt att röka. Eller jo, det var det, men man var inte medveten på samma sätt som man är idag när det kommer till faran med cigaretter. Dock verkar allt fler ungdomar fatta grejen att det inte är bra att röka och låter bli helt, eller försöker i alla fall dra ner på det. Det kan vara svårt att sluta röka, fråga mig. Jag rökte som ung och även som äldre, tills min läkare sa till mig att om jag inte slutar så kommer det sluta illa. Jag fick då tipset att använda mig av en e-cigarett. Det gjorde att jag kunde sakta med säkert trappa ner min rökning och idag är jag en frisk och rökfri farmor!

Sluta röka ni också!

Om ni är rädd om er hälsa, så se till att sluta röka, ju tidigare desto bättre, e-cigaretter finns att köpa på eqcigs.se, och det till bra pris. En el-cigg kan hjälpa er i början, genom att den ser ut som en cigarett, man använder den på samma sätt som en cigarett, men ni kan styra nikotinmängden själva. Dessutom saknas alla farliga ämnen som återfinns i vanliga cigaretter, som tjära och annat. På eqcigs finns det e-cigaretter, refill, e-juice och andra tillbehör. Det är troligen det enklaste sättet att sluta röka på. Det finns ju plåster och sugtabletter och tuggumin som ska hjälpa, men man mister ju känslan av att få hålla i en cigarett. Med en e-cigg från eqcigs.se så har man den känslan kvar.

25 Feb 2017

Kalla det vad du vill

Att bli farmor, eller mormor, eller bara "tant" i största allmänhet, är inte så lätt att förbereda sig för. Jag tror att få människor funderar över hur livet kommer att se ut och kännas när man passerat 60-strecket och närmar sig pension. För allt förändras! Från kroppen till orken till de sociala förväntningarna och intressena. Det handlar mindre om att man får barnbarn - om man nu får det - och mer om den inre resan. Livet är inte för evigt och ju äldre man blir desto mer påtagligt blir det; desto viktigare blir det att leva för dagen och ägna sig åt saker som känns meningsfulla. Man måste göra vad man kan med den tid man har och det inser man ibland i sista timman. 

Min bästa tid är nu

Jag är en mogen tjej som är hungrigare än någonsin på livet! Jag har vässade klor och fokus inställt på att min allra bästa tid fortfarande ligger framför mig. Jag lever ensam men känner mig mindre ensam än jag någonsin gjort tidigare - för jag lever för mig själv i första hand. På den här bloggen får du gärna hänga med mig i min vardag. Jag tränar, umgås med familj och vänner, deltar i kurser och föreläsningar och annat härligt. Också pysslar jag en hel del - i sann farmoranda!